Om oss


2Witness är ett startup-bolag, specialiserat inom utvecklingen av helhetslösningar inom vittnesmålhantering. Med ett team bestående av industriledande experter och ett nära samarbete med KTH Innovation i deras förinkubatorprogram, har vi positionerat oss i teknikens framkant.

Vår vision är att revolutionera rapportering och hantering av brottsfall, genom att skapa ett system som är säkrare, mer effektivt och tillförlitligt. Genom att förena den senaste tekniken med djupgående branschkunskap, strävar 2Witness efter att bli ett spjutspetsföretag inom området för brottsmålshantering.

Vår plattform utnyttjar den senaste mobilteknologin för att göra samhället tryggare, erbjuder en intuitiv metod för att rapportera brott via mobiltelefoner, och allt detta görs helt anonymt. Genom anonymitet säkerställer vi att användarna kan rapportera incidenter utan rädsla för personliga konsekvenser, vilket bidrar till ett säkrare och mer pålitligt samhälle. 2Witness är mer än bara en app; det är ett verktyg för positiv samhällsförändring och en kraft för rättvisa och trygghet.

Kontakta oss